Magunkról

Vállalkozásunk oktatási anyagok és az interneten elérhető oktatási környezet kialakítására, illetve on-line képzések szervezésére, lebonyolítására szakosodott. Meggyőződésünk, hogy a megszokott „bentülős” tanfolyamok ideje lejárt, bárhonnan és bármikor hozzáférhető tananyagok által, tetszőleges időtartamban végezhető, a praktikumon alapuló képzésekre épül a XXI. század oktatása. 


Meggyőződésünk, hogy a kedvenc otthoni fotelban történő az általunk választott időpontban és időtartamban végzett ismeret-elsajátítás hatékonyabb, mint a földrajzi és időbeli korlátok közé szorított képzések.


Külön szeretném felhívni a munkáltatók figyelmét a távoktatásban rejlő üzleti és motivációs lehetőségekre. Üzleti, mert az otthoni képzéssel a munkáltató saját belső képzéseit olcsóbban, nem a munkaidő terhére, oktatási helyszínt bérelve és egyéb költségeket felvállalva biztosítja a képzést. Motiváló, mert a munkavállalónak nem kell több időt a munkahelyen, családjuktól távol töltenie, illetve nem kell egy fárasztó nap után kötött időben információk befogadására összpontosítania.