Edunovus

A kedvenc otthoni fotelban történő az általunk választott időpontban és időtartamban végzett ismeret-elsajátítás hatékonyabb .

Meggyőződésünk

Vállalkozásunk oktatási anyagok és az interneten elérhető oktatási környezet kialakítására, illetve on-line képzések szervezésére, lebonyolítására szakosodott. Meggyőződésünk, hogy a megszokott „bentülős” tanfolyamok ideje lejárt, bárhonnan és bármikor hozzáférhető tananyagok által, tetszőleges időtartamban végezhető, a praktikumon alapuló képzésekre épül a XXI. század oktatása.

Partnereink

Képzési anyagainkat a terület elismert – magyar és külföldi egyetemen is oktató – szakemberei készítik, illetve lektorálják, beépítve azokba a legfrissebb kutatások eredményeit. A munkahelyi belső képzések tananyag-fejlesztésbe bevonásra kerülnek olyan profi trénerek is, akik a legszárazabb témákból is színvonalas, jól követhető, a figyelmet folyamatosan fenntartó előadásokat készítenek.

Képzéseink

Képzéseink témáját két szempontrendszer vezérli: egyrészt munkáltatói megrendelésre készítünk munkahelyi belső képzéseket tetszőleges témában, akár hozott tananyag feldolgozásával is.